Lucian Mândruţă renunţă la TV!

25 iunie 2010 6:24   Actualitate
Ultima actualizare:

După 18 ani de televiziune, Lucian Mândruţă pare pregătit să renunţe la lumina reflectoarelor. Plecarea de la cârma Observatorului nu i-a priit lui Mândruţă, iar show-ul "Pâine şi circ" nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor conducerii Intact.

Lucian Mândruţă e hotărât să spună "Adio" televiziunii, după 18 ani de apariţii pe sticlă. De la SOTI, la Tele 7abc, Protv şi Antena 1, Mândruţă a jonglat cu diferite formate de emisiuni.

Mândruţă şi-a câştigat notorietatea la Pro Tv, unde prezenta "Profeţii despre trecut" alături de Silviu Brucan. Venit la Antena 1, Mândruţă a format alături de Alessandra Stoicescu cel mai cunoscut cuplu de prezentatori de ştiri, la pupitrul Observatorului.

Sandra şi Lucian Mândruţă au plâns la ultima ediţie a Observatorului - VIDEO

Declinul omului de televiziune a început odată cu descoperirea aventurilor sale cu o domnişoară blondă, scandal care i-a determinat pe şefii Antenei 1 să îl trimită în planul 2, la divertisment. Însă noul proiect "Pâine şi circ" s-a dovedit a fi un eşec total.

Mândruţă, în cadă cu răţuştele şi cu Norica Nicolai

Andrei Gheorghe şi Lucian Mândruţă s-au duelat - VIDEO

Mândruţă nu era încântat de proiect, şefii nu erau încântaţi de ratingul show-ului, iar publicul părea să îl displacă total pe Mândruţă.

Toate acestea i-au confirmat lui Mândruţă că e cazul să renunţe la TV şi să se îndrepte spre un alt domeniu, unde nu există reflectoare,microfoane şi paparazzi, relatează emulte.ro.

În ultima perioadă, Mândruţă a fost tot mai des implicat în scandaluri cu diferite vedete autohtone:

Mândruţă: «Moni are un singur neuron care abia mai respiră!»

Andreea Raicu este supărată foc pe Mândruţă. Află de ce!

Mai multe