Lucian Mândruţă s-a ales cu un proces din cauza maidanezilor

9 octombrie 2013 17:52   Actualitate
Ultima actualizare:

O simplă postare pe Facebook îl va aduce pe Lucian Mândruţă în faţa magistraţilor. Reprezentaţii Fundaţiei Vier Pfoten l-au dat în judecată pentru instigare la crimă şi defăimare. Lucian Mândruţă se numără printre persoanele publice care susţin cu înverşunare eutanasierea câinilor maidanezi.

Toată povestea a plecat de la o postare făcută de Lucian Mândruţă pe cunoscutul site de socializare. Revoltat de moartea micuţului Ionuţ, care a fost mâncat de câini, Mândruţă, şi el părinte la rândul lui, a scris pe Facebook un mesaj tranşant despre această dramă. Impresionat de sfârşitul tragic al băieţelului, el nu şi-a mai putut ţine nervii în frâu şi le-a adresat indirect vorbe grele membrilor Fundaţiei Vier Pfoten.

După ce, în septembrie, maidanezii au sfâşiat un băiat de 4 ani, vedeta tv a pus tunurile pe reprezentanţii organizaţiilor de protecţie a animalelor

"Doamnele care vă pupaţi cu maidanezii în bot, doamnelor fără soţ, şi sex, şi minte, ce mai puteţi face pentru familia care şi-a pierdut un copil de 4 ani, ucis de maidanezi? Ruşine să vă fie, nemernicelor! Ruşine să vă fie, istericelor care trăiţi din bani europeni şi pupaţi câinii în fund pentru 2.000 de euro pe lună", a scris, în luna septembrie, pe Facebook, Lucian Mândruţă. Reprezentanţii fundaţiei s-au simţit lezaţi de cuvintele dure ale lui Mândruţă.

"A fost dat în judecată pentru defăimare şi instigare la omor", ne-a declarat Kuki Bărbuceanu, coordonator de proiecte la Vier Pfoten. "Ce soluţii de rahat mai aveţi? Sterilizare? Dacă îi sterilizăm, copilul ăsta se ridică din morţi? Moarte pentru moarte. E singura soluţie", a mai scris Mândruţă pe Facebook. Contactat ieri de Click!, el ne-a spus că ştia că a fost dat în judecată, dar nu a vrut să mai facă nici un comentariu pe tema asta. Cererea de acţionare în judecată a fost depusă la Tribunalul Ilfov, dar magistraţii nu au fixat încă primul termen în proces.

Lucian Mândruţă şi-a schimbat părerea privind maidanezii: «Nimeni nu vrea să ucidă câini cu parul»

Mai multe