Lucian Mitrea ar vrea să fie noul manager al Alexandrei Stan

19 iunie 2013 16:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Lucian Mitrea, impresarul şi soţul Andreei Bănică, e unul dintre cei care ar putea să se ocupe de Alexandra, mai ales că are o experienţă în acest domeniu.

„Alexandra Stan este un artist de care e imposibil să nu vrei să te ocupi.CV-ul meu cred că m-ar poziţiona între priorităţile ei, dacă ar trebui să caute un impresar care să o reprezinte. În orice caz, la nivelul ei, îi doresc să-şi aleagă cu multă atenţie reprezentantul şi pe un termen de încercare scurt, de minimum şase luni, maximum un an, cu prelungire automată a contractului, în funcţie de buna colaborare dintre ei. Îi doresc să-şi revină cât mai curând şi îi respect cariera foarte mult", ne-a spus Mitrea.

Mai mult, impresarul e de părere că incidentul prin care a trecut Alexandra nu o va afecta în carieră. „Sunt mâhnit de ceea ce i s-a întâmplat! Pot să spun ca la modul în care a abordat incidentul, nu îi va fi afectată cariera negativ. A fost extrem de sinceră şi neajutorată şi sunt sigur că şi-a atras nepremeditat simpatia admiratorilor", a mai spus acesta.

Mai multe