Luciu a înfulecat trei lămâi într-un minut şi jumătate

31 octombrie 2013 11:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Asta da performanţă! Nicoleta Luciu a demonstrat că e obişnuită cu lămâile, din curele ei de slăbire, şi a reuşit să înfulece nu mai puţin de 3 lămâi proaspete, curăţate de coajă, într-un minut şi jumătate. Totul pentru o cauză nobilă, în cadrul unei emisiuni tv.

În ediţia de ieri seară a emisiunii „Jumătatea mea ştie" de la Kanal D, invitaţi au fost Nicoleta Luciu şi Wilmark. Cei doi au făcut echipă pentru a ajuta un băieţel de doi ani, bolnav de cancer, pe nume Tudor, şi care are nevoie de un tratament costisitor la o clinică din Franţa.

Pentru a pune mâna pe marele premiu, o maşină, Nicoleta şi Wilmark au avut de trecut probe grele. Printre acestea, Nicoleta a trebuit să mănânce cât mai multe lămâi, într-un minut şi jumătate. A reuşit să înfulece 6 jumătăţi.

Wilmark a avut şi el de trecut o probă chiar mai grea - să-şi bage capul într-un acvariu plin cu peşti şi să-şi ţină cât mai mult respiraţia. Partea urâtă a fost când şerpii au început să se caţere pe el şi să i se urce în spate. Brrrr...

Partea frumoasă a fost la sfârşit, când Nicoleta şi Wilmark au câştigat competiţia şi, implicit, premiul pentru micuţul Tudor.

Mai multe