Luciu şi Zsolt, jucăuşi pe pârtie, la -25°C

5 ianuarie 2011 19:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Familie mare, distracţie multă, temperaturi de Polul Nord. Aşa au arătat Sărbătorile de iarnă pentru Nicoleta Luciu, care s-a relaxat cu iubitul, cu fiul şi cu sora acasă, la "socri".

Nicoleta Luciu a uitat de muncă, dar şi de diete de Sărbători.

Răsfăţată din plin de "mama soacră", la Miercurea Ciuc, Luciu recunoaşte că a avut o lună decembrie perfectă, chiar dacă nu a fost plecată în ţările calde, aşa cum obişnuiesc vedetele cu buget mare.

Uite cum s-a distrat Nicoleta Luciu de Sărbători - FOTO

Nicoleta Luciu şi Zsolt Cergo: «N-am discutat serios despre căsătorie»

"De Crăciun am fost la Miercurea Ciuc şi am vizitat rudele de la ţară, iar de Revelion am mers la Harghita-Băi, împreună cu familia şi cu vreo 40 de prieteni. Noaptea de Anul Nou am petrecut-o la restaurantul hotelului unde am fost cazaţi. Am dansat, am cântat, ne-am distrat şi am mâncat fără restricţii. Focul de artificii a fost impresionant şi, fiind în vârf de munte, puteam să vedem şi artificiile de la localităţile din vale. Copiii au avut şi ei petrecerea lor, în timpul căreia s-au jucat şi s-au uitat la desene animate", povesteşte Luciu, care din 24 ianuarie va reveni la Acasă TV, în telenovela "Iubire şi Onoare".

Chiar dacă în prag de Sărbători, la Miercurea Ciuc s-au înregistrat temperaturi extreme, de -25 de grade Celsius, Nicoleta şi iubitul ei, afaceristul Zsolt Csergo, au "încins" pârtia cu snowmobilul, dar şi cu tumbe. Cei doi s-au comportat ca doi copii, la concurenţă cu fiul lor în vârstă de 2 ani şi trei luni.

«Fiul nostru s-a jucat cu Moş Crăciun»

În centrul atenţiei, de Sărbători, a fost micuţul Zsolt Csergo junior, pe care cei doi părinţi l-au echipat ca pe un mic hocheist.

"Când am fost la ţară, i-am arătat lui Zsolt jr. animalele domestice şi a fost încântat să dea de mâncare la iepuraşi. A fost încântat şi să se joace cu Moş Crăciun, care l-a cam răsfăţat cu daruri", a declarat Luciu.

Sora Nicoletei, plimbată de iubit cu snowmobilul

În vacanţa de la "Polul Frigului", Nicoleta Luciu a fost însoţită şi de sora ei, care a venit împreună cu logodnicul, Răzvan Dumitrescu.

Iuliana "s-a îndrăgostit" pe loc de snowmobil şi a fost plimbată după pofta inimii, precum o fetiţă răsfăţată. Vacanţa de iarnă a Iulianei se va termina însă mai repede, căci serialul "Moştenirea", în care joacă, va reveni la PRO TV din 17 ianuarie.

Click pe imaginea de mai jos pentru a vedea mai multe poze

Mai multe