Lui «Ciomu 2» i se cer despăgubiri de un milion €

9 octombrie 2009 18:45   Actualitate
Ultima actualizare:

În timp ce pacientul cere majorarea daunelor de la 500.000 de euro la un milion de euro, medicul se declară nevinovat şi nu ar accepta nici măcar să-i plătească o pensie lunară, de 1.000 de euro.

Dan Dragomir nu s-a putut prezenta personal, ieri, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, trimiţându-şi avocaţii.

Apărătorii săi au cerut instanţei ca victima să fie despăgubită cu mai mult de 500.000 de euro, bani pe care ar urma să-i primească dacă s-ar menţine decizia instanţei inferioare.

Dragomir nu a cerut în mod expres această sumă, lăsând instanţa să aprecieze cât merită. La începutul anului, dr. Ursu a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi la plata a 500.000 de euro pentru vătămare corporală din culpă a lui Dan Dragomir (35 de ani), în cadrul unei operaţii de hernie de disc.

Medicul a intervenit "pentru implantarea unei proteze discale pentru hernie de disc L4 - L5". În timpul intervenţiei, ar fi lovit prea tare într-un depărtător, ceea ce a dus la o hemoragie, fiind produsă "o breşă în lungul venei".

Mai multe