Luis Lazarus îl face praf pe iubitul lui Meme: «Un puşti manelist, un mucos incult!»

8 ianuarie 2012 18:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Luis Lazarus a ajuns la cuţite cu fosta lui iubită, Mihaela Moise! După ce i-a deconspirat aventura de pe iahtul bulgarului, din vară de la Cannes, şi apoi a şi părăsit-o, Meme a luat foc, zilele trecute, când l-a a văzut pe “Justiţiar”, chiar în Click!,  la braţul noii lui cuceriri, Andreea.

Disperată când Lazarus a trecut să-i ia mobila din apartamentul unde locuieşte în zona Vitan, fosta reporteriţă de la "Acces direct" a încercat să se împace cu el, dar s-a lovit de refuzul "Justiţiarului", care a preferat să facă sărbătorile la munte cu Andreea şi cei doi copii ai săi.

Ieri seară însă, Meme şi Lazarus s-au "bătut" în declaraţii usturătoare pe Facebook, patronul Zeus TV făcându-l praf pe actualul iubit al brunetei, Lucian.

"Păi nu i-ai dat dragă acestui puşti, manelist şi incult, mucos de 23 de ani, telefon în ziua de 29 decembrie şi i-ai spus că nu mai ai nimic cu el, fiindcă tu vrei să stai o viaţă cu mine?

Nu voiai tu să faci Revelionul cu mine şi eu te-am refuzat şi atunci te-ai dus pe furiş la el? Nu l-ai ascuns tu o lună de zile şi ai spus că nu ai nici o legătură cu el?

Nu ai încercat tu să joci la două capete negând existenţa lui? Tu voiai să te distrezi cu el şi să te iau eu de nevastă", a tunat Lazarus.

Mai citeşte:

EXCLUSIV! Meme rămâne fără serviciu după ce a pozat în sânii goi

Lazarus: «Nu mai am ce discuta cu o femeie care urcă în primul iaht!»

Meme: «La un moment dat, Ramona a dispărut cu bulgarul de pe iaht» VIDEO

Mai multe