Luis Lazarus o ameninţă pe Meme cu puşcăria!

20 decembrie 2010 15:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Poate nu ştiaţi, dar Luis Lazarus s-a mutat … pe Internet. Şi-a făcut cont de socializare, dar a dat de belea imediat pentru că iubita lui, Mihaela Moise, de la Acces direct, l-a prins vorbind on line cu alte domnişoare.

Reporterul Antenei i-a mai făcut scene de gelozie lui Lazarus: a vorbit opt ore despre relaţia lor furtunoasă, în direct la OTV, l-a atacat cu poşeta Vuitton, într-un club, iar acum i-a “spart” parolele pe Facebook.

Exotica brunetă s-a “băgat” şi ea în conversaţie cu fetele care credeau că vorbesc cu Lazarus şi a ieşit o bulibăşeală perfectă. “Justiţiarul” s-a enervat, a dat mesaje, nu mai putea deschide contul etc. În cele din urmă, a ameninţat -o pe bruneta cu ochi migdalaţi că se duce la Parchet şi la Poliţie dacă nu încetează.

Ca argument suprem, Lazarus i-a amintit Mihaelei că pentru aceeaşi faptă, Cristian Cioacă a fost condamnat la trei ani pentru că a “spart” mesajele avocatei dispărute, Elodia Ghinescu.

Meme a bătut în retragere, dar a aruncat toate fotografiile în care era alături de iubitul ei şi a anunţat că este “single”.

Moise Mihaela: De ce ne-am desparţit? Motivele nu mai contează, important este că amândoi am luat decizia asta. Nu mai mergea pur si simplu.

Luis Lazarus: Dragi prieteni, vreau să-mi cer scuze dacă cineva a fost lezat sau a intrat într-o discuţie de orice fel cu “mine” ieri între 18:00-24:00, deoarece printr-o modalitate care îmi este străină d-ra Mihaela Moise a avut parolele mess-ului, mail-ului şi facebook-ului şi a intrat fără acordul meu şi fără ca eu să ştiu acest lucru şi a citit, şters şi comunicat ca şi cum aş fi fost eu.

Luis Lazarus: Adică mă faci pe mine mincinos? Ok. Eu am toate dovezile, sms-urile tale în care ai folosit cuvintele pe care eu le folosisem în discutiile mele de pe facebook cu o oră în urmă. Dacă aşa stau lucrurile, poate ar trebui să raportez aceasta violare a corespondenţei electronice la Parchet şi la Poliţie, ca să vedem cine minte. Ce zici domnişoară Moise?

Mai multe