Luminiţa a fugit de la Sanchi cu şezlongurile

27 iunie 2010 15:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Relaţia dintre Luminiţa Anghel şi Sanchi s-a sfârşit în urmă cu câteva luni, însă au continuat, până zilele trecute, să locuiască împreună. Se pare că nu au avut prea multe de împărţit, din moment ce Luminiţa a luat câteva obiecte de mobilier.

Luminiţa şi Bogdan Fraedrich au locuit împreună, într-o vilă închiriată din zona Dorobanţi, însă, după despărţire, solista a fost cea care a părăsit casa.

Se pare că cei doi nu au făcut, de-a lungul relaţiei de 5 ani, prea multe achiziţii, căci altfel nu se explică de ce Luminiţa Anghel a plecat de la fostul iubit cu mai nimic.

     Citeşte şi:          Luminiţa Anghel: «Risc să-mi pierd fetiţa!»          Luminiţa Anghel vrea să plece din România! - VIDEO          Luminiţa Anghel a fugit din casa lui Sanchi          Luminiţa Anghel riscă să fie dată afară din casă          Luminiţa Anghel renunţă la muzică?

În curtea noii vile în care s-a mutat împreună cu mama şi cu fiul ei, se aflau, zilele trecute, câţiva saci cu haine, 3 dulăpioare, dar şi 2 şezlonguri. Luminiţa a urgentat plecarea din casa în care a locuit cu Bogdan, zis şi Sanchi, deoarece proprietarul i-a dat în judecată pentru o datorie la chirie de 7.600 €.

Solista e disperată că mama ei are are grave probleme de sănătate: "Mama se află pe ultimul drum. A trebuit să o duc în noua casă cu Salvarea, căci nu se poate deplasa. Pentru ea m-am grăbit să mă mut. Iniţial, mi-am dorit o casă cu grădină mare pentru ea dar, din păcate, acum nu mai e cazul!"

Acestea sunt lucrurile pe care Luminiţa le-a adus de la Bogdan în noua casă

Kamara a vrut doar canapeaua şi plasma!

Kamara a plecat din apartamentul iubitei în urmă cu trei zile, cei doi rupând relaţia după numai nouă luni. Ramona Nacă a rămas fără o plasmă, o combină şi o canapea, însă a păstrat bijuteriile şi celelalte cadouri pe care le-a primit de la cântăreţ.

"Erau lucrurile lui şi, de aceea, le-a luat. Pentru că stăteam la mine, în momentul când ne-am despărţit, era normal să plece în locuinţa lui. Nu mi-a luat din lucrurile mele, ci doar ce îi aparţinea" a declarat fosta lui iubită, Ramona Nacă, pentru ziarul "Uups" din Constanţa.

Mai multe