Luminiţa Anghel, atacată de mama naturală a fetiţei pe care vrea să o adopte: «Nu are acordul meu»

17 mai 2013 17:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Luminiţa Anghel are grijă, de patru ani, de o fetiţă pe care a luat-o de la un centru de plasament. Acum însă, mama naturală a copilului o atacă pe Luminiţa pe motiv că artista ar fi luat fetiţa fără nici un drept

Angelica Constantin, mama naturală, susţine că ea nu a semnat nici un act care să îi dea voie Luminiţei să ia copilul în grijă.

"A luat-o fără semnătura mea de tot. Nu are acordul meu", a declarat femeia pentru Ştirile Kanal D.

Însă Luminiţa Anghel spune că singurul motiv pentru care a luat fetiţa din centrul de plasament a fost acela că mama naturală nu venea să o vadă şi nu e de fapt interesată de copil.

"Mama naturală a spus că o iubeşte, dar nu o interesează ca micuţa să fie fericită."

"Ea nu vrea să o ia, nu e interesată de copil, vrea doar să mă cunoască pe mine şi preferă să o ducă înapoi în centrul de plasament decât să stea la mine, dacă eu nu vreau să o cunosc pe ea."

Angelica Constantin, mama naturală a fetiţei

Angelica se scuză. Spune că nu a putut să meargă din cauza problemelor personale.

"Am considerat că, decât să moară de foame în casă cu mine, am pus-o la plasament pentru un an de zile şi să o văd de câte ori doresc. O pot lua când situaţia financiară e mai bună."

"De patru ani e acolo, am avut şi eu problemele mele şi nu am putut să ajung."

Cert e că fetiţa s-a ataşat de Luminiţa şi restul familiei Anghel, care au avut grijă ca micuţa să aibă parte de tot confortul posibil.

"Am început să o luăm în vacanţă, i-am făcut paşaport, i-am luat haine şi am integrat-o de parcă ar fi fost a noastră."

Mai mult, mama naturală a aflat unde stă Luminiţa şi s-a dus la ea. Luminiţa se gândeşte numai la cum o să fie afectată fetiţa de un posibil scandal.

Mai multe