Luminiţa Anghel: «Trăim într-o ţară plină de violenţă, aşa că nu m-a surprins ceea ce am aflat»

20 iunie 2013 15:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Aceasta a mărturisit că nu a fost deloc şocată când a aflat la ce a fost supusă artista, pentru că România este o ţară violentă, în care astfel de cazuri se întâmplă destul de des.

"Trăim într-o ţară plină de violenţă, aşa că nu m-a surprins ceea ce am aflat. Sunt şi în ziua de azi, în secolul XXI, femei bătute grav, crunt, până la leşin. Alexandra este victma unui tip care a ştiut de la început ce-şi doreşte", a spus cântăreaţa.

Alexandra Stan a fost desfigurată în urma bătăii pe care a luat-o de la managerul ei

Luminiţa a afirmat că este de părere că Marcel a avut de câştigat mai mult decât Alexandra de pe urma colaborării ei şi că a exploatat-o la maxim pe aceasta.

"Nu cred că el a avut alt interes decât acela de a mulge de pe urma ei tot ce poate. Cel mai mult de câştigat a avut el, pentru că Alexandra s-a ales cu gloria, care astăzi e, iar mâine nu mai este, iar el cu banii", a declarat aceasta.

Artista a catalogat gestul lui Marcel Prodan de a se ascunde de presă şi a nu face declaraţii, ca un act de laşitate.

"Faptul că el a ales un act de laşitate, să dea într-o femeie în halul acesta şi apoi să se ascundă, când o ţară întregă vuieşte. El ar trebui să iasă şi să îşi cere scuze public, atât Alexandrei, cât şi familiei ei", a spus Luminiţa.

Mai multe