«M-am mutat în lux, la 5 camere»

2 decembrie 2010 15:25   Actualitate
Ultima actualizare:

A decis că e cazul să se mute singur, să nu mai stea cu tatăl şi bunica lui. Aşa că, din Militari, Fabio s-a mutat taman în buricul târgului, pe Bulevardul Unirii.

Chiar dacă va trebui să scoată din buzunar 450 de euro lunar ca să-şi achite chiria, cântăreţul Fabio e tare mulţumit că şi-a găsit un apartament exact aşa cum îşi dorea.

"Nu costă chiar mult, dacă stai să te gândeşti că am cinci camere spaţioase, două băi, o bucătărie, un dressing şi un birou. Păi, la banii ăştia, e un adevărat chilipir", ne-a declarat el.

Solistul recunoaşte că îl ajută şi tatăl lui cu o parte din sumă, 150 de euro, adică: "Restul de 300 îi dau eu". Şade singur, căci asta îşi dorea de multă vreme, dar evident că îl vizitează şi familia lui, săptămânal.

"Cu proprietara mă înţeleg foarte bine, s-a ocupat să amenajeze cât mai frumos acest apartament, eu nu a trebuit să mai aduc nimic. E prima dată când stau cu chirie".

Baia e plină cu oglinzi. Are două băi, dar aceasta este preferata lui

Biroul e amplasat pe balcon

"Dormitorul e amenajat exact aşa cum mi-am dorit"

Holul de la intrare e şi el foarte spaţios

Fabio se pricepe la gătit, aşa că bucătăria nu îi este străină

"Îmi place mobila de aici. A contat în alegerea aparamentului"

Motanul lui Fabio doarme în papuci

O dată cu schimbarea locuinţei, Fabio a renunţat şi la căţeluşa lui, Tara, în favoarea unui pisoi.

Mândru de noul lui apartament, cântăreţul nu a riscat să îşi aducă aici şi căţeluşa, pe Tara, care este în perioada în care roade tot ce prinde în cale. Aşa că a lăsat-o în grija tatălui.

Însă, după câteva zile, Fabio s-a trezit cu un dar de casă nouă de la o prietenă. Un "cadou însufleţit" - un pisoi de două luni - pe care l-a botezat Puffy.

Aşa că solistul a trebuit să îşi ia în serios rolul de "tătic". A dat iama în magazine şi a cumpărat mâncare specială pentru puii de pisică, un biberon pentru a-şi hrăni animăluţul cu lapte şi un pătuţ special.

Totuşi, am aflat că felina adoră să doarmă în alt loc: în papucii de casă ai lui Fabio.

Mai multe