«Mă ofer să fiu umilită de către bărbaţi!»

20 octombrie 2009 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

"Tânără și atrăgătoare se oferă pentru a face treburile casei, sex, din când în când, pentru a se machia, purta tocuri și pentru a participa la diverse evenimente. Suport să fiu umilită în timpul discuțiilor și nu mă interesează infidelitățile. În schimb cer: două genți ale firmei Loewe și trei perechi de pantofi Prada în fiecare an, un inel de la Cartier și o casă în orașul Salamanca. Puteți contacta cu mine prin e-mailul seofrece@gmail.com".

Acesta este conținutul afișului de culoare portocalie lipit pe pereții și stațiile de autobuz din Madrid , care nu a lăsat indiferent pe nimeni.

Evident, în spatele acestui anunț se află o femeie. Numele acesteia este Yolanda Dominguez și are 32 de ani.

"Vreau să reclam prostituția ascunsă, despre care nu se vorbește", a declarat tânăra pentru ziarul "20 minutos". Yolanda se referă la obligația pe care o simt femeile de a fi mereu perfecte și pregătite pentru a-i satisface pe bărbați.

Acțiunea sa, pe care a numit-o "living art", nu a trecut neobservată. În două zile a primit zeci de mesaje, majoritatea de la fete care se identificau cu ceea ce scria pe afiș sau de la persoane care o felicitau pentru inițiativă.

Află pe adevarul.es cum au reacţionat bărbaţii în faţa anunţului său.

Mai multe