«Mădă a fost criticată mereu de părinţii ei»

10 septembrie 2010 18:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Trupa „Alfa şi Beta", în care Mădălina Manole a cântat la începutul anilor '80, alături de Ştefania Ghiţa, s-a dezmembrat o dată cu decizia Mădălinei de a părăsi Ploieştiul pentru a veni în Capitală.

"Ne întâlneam şi la Bucureşti, dar mai rar. Ne mai vedeam la o cafea şi ne povesteam ce am mai făcut. În ultima vreme însă Mădălina îmi răspundea doar la SMS-uri", povesteşte în carte Ştefania.

Citeşte şiHoria Moculescu: «Mădălino, de ce cânţi mizeriile lui Şerban?»

Petru Mircea: Mădălina Manole a lăsat o scrisoare de adio!

Soţul Mădălinei: «Prezenţa bunicilor nu i-ar face bine copilului»

«Am găsit-o pe Mădălina cu ochiul vânăt»

Căsnicia Mădălinei cu Şerban Georgescu nu a fost văzută cu ochi buni, nici de părinţii artistei, potrivit Ştefaniei Ghiţă: „De câte ori mă întâlneam cu ei îmi spuneau: «Ah, tu eşti căsătorită, tu ai copii, ai o viaţă, ea n-are nimic!». Cum adică nu are nimic? Eu sunt căsătorită, am doi copii. Dar poate mi-am dorit şi eu o carieră, dar nu am putut s-o fac. Dar fiecare lucru are un preţ. Căsătoria mea a avut un preţ, am renunţat la ceva, celebritatea ei a avut un preţ, a renunţat la altceva. Mie mi s-a părut că nu au văzut cu ochi buni nimic din ce a făcut ea. Nici când era cu Şerban, că de ce era cu el şi nu era cu Făt-Frumos, când a fost singură că de ce e singură, n-are şi ea un copil, n-are şi ea nimic?"

Petru Mircea: «Nu am lovit-o niciodată pe Mădălina»

Părinţii Mădalinei Manole fac dezvăluiri incendiare!

Mădălina a făcut un avort când era cu Şerban Georgescu

Mai multe