Mădălin Ionescu: «Am inventat un frate pentru Oana Zăvoranu ca să facem mişto de Antena 1. Mărioara a fost implicată în farsă»

24 iulie 2012 5:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu au vrut să se răzbune pe "hoţii" de exclusivităţi şi de aceea au pus la cale o farsă de amploare. Cei doi au regizat o adevărată telenovelă despre apariţia unui aşazis frate vitreg al Oanei Zăvoranu pentru a umili concurenţa tv.

Interesant este că nu doar emisiunea "Acces Direct", cea care concurează pe acelaşi interval orar cu "Drept la ţină", a muşcat momeala ci şi "Un show păcătos" (Antena 1) şi "Happy Hour" (Pro TV).

"Era cazul să prezint o asemenea telenovelă şi să văd cât de mult îndrăznesc cei de la "Acces Direct" de la Antena 1 să ne copieze. Culmea este că au copiat totul şi nu este pentru prima oară când fac aşa ceva. Am inventat un frate pentru Zăvo ca să facem mişto de Antena 1. E ruşinos să faci aşa ceva, iar acum se pare că şi televiziunile uită să respecte subiectele şi aleargă după reportajele altora", a declarat Mădălin Ionescu pentru evz.ro.

În farsa de proporţii a fost implicată şi mama Oanei Zăvoranu, Mărioara: "Aşa cum am demonstrat şi în emisiune, atât «fratele Oanei», cât şi mama acesteia, au avut contracte semnate pentru farsa pe care am pus-o la cale."

Simona Gherghe, drept la replică: «În emisiunea Acces Direct nu s-a discutat o clipă despre fratele vitreg al Oanei». Click pe link pentru a citi toată declaraţia moderatoarei.

Citeşte şi: Circ total la casa Oanei Zăvoranu. «Fratele» brunetei s-a suit pe gard şi a strigat-o la geam

Mai multe