Mădălin Ionescu îşi dorea să prezinte ştirile la Realitatea TV. Îţi mai aminteşti cum arăta în urmă cu 10 ani? VIDEO

8 noiembrie 2011 17:12   Actualitate
Ultima actualizare:

La începuturile postului Realitatea TV,  Mădălin Ionescu, actualul prezentator al emisiunii „Drept la ţintă”, de la Kanal D, îşi dorea să prezinte ştirile,  însă Silviu Prigoană i-a propus un alt gen de emisiune.

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aş vrea să prezint ştirile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte ştirile (la fel şi Gâdea, a încercat să prezinte ştirile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter)”, şi-a amintit Silviu Prigoană, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Silviu Prigoană

Acţionarul majoritar al Realitatea TV, la vremea respectivă, i-a propus lui Mădălin Ionescu să facă un alt gen de emisiune.

„N-a ţinut cu ştirile şi i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuşi, un talk-show social. Am reuşit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, şi am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie şi tot felul de lucruri mai puţin cunoscute de public, care atrăgeau şi făceau rating”, a spus Prigoană.

Vezi mai jos cum arăta acum 10 ani, la Realitatea TV:

Mai multe