Mădălin Ionescu, ne vrei asistente?

24 septembrie 2010 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Vestea că Mădălin Ionescu îşi caută asistente, pentru show-ul de la Kanal D, a stârnit interesul multor manechine, care se înghesuie să-şi depună CV-urile. Laurette, Alice Martinov şi Alexandra Bădescu sunt doar câteva dintre candidate.

Tinere, frumoase şi cu experienţă în televiziune, femeiele se „bat" pe Mădălin Ionescu.

Mai citeşte:

Mădălin Ionescu: «Cristina Şişcanu nu va fi niciodată asistentă TV»

Mădălin Ionescu, somat de Antena 1 să predea maşina de 25.000 €

Mădălin

Ionescu caută o asistentă TV pentru emisiunea lui

Mădălin

Ionescu, ameninţat la Antena: «Se vorbea despre ingerinţe grave în viaţa mea privată» VIDEO

Mădălin

Ionescu şi-a dat demisia luni de la Antena 1!

Nici nu a anunţat bine că îşi caută asistente şi iată că noul moderator de la Kanal D a fost „bombardat" cu CV-uri, de la zeci de domnişoare dornice de afirmare.

Printre acestea se află şi câteva fete cunoscute deja şi cu ştate vechi într-ale televiziunii, precum Laurette şi Alexandra Ţîrdea.

„M-am plictisit să stau acasă. Îl apreciez pe Mădălin şi mi-ar plăcea să fac parte din echipa lui. Sunt exotică şi am simţul umorului, aş putea fi asistenta ideală!", a declarat Laurette.

Laurette: “M-am plictisit să stau acasă”

Aspirantă este şi Alice Martinov, nepoata lui Ilie Năstase, care a făcut echipă cu Mădălin sezonul trecut, la „Acces direct".

„Am colaborat cu mare drag cu Mădălin, ne-am înţeles de minune. Chiar dacă am propria mea afacere, mi-aş dori să revin pe sticlă ca asistentă a lui Mădălin", a declarat Alice, pentru Click! Mădălin va debuta la Kanal D la începutul lunii viitoare.

„Mi-aş dori să încerc o carieră în televiziune. Sunt suficient de inteligentă pentru a face faţă unei asemenea provocări", a spus Alexandra Bădescu, ex-Ţîrdea.

Alexandra: "l simpatizez pe Mădălin"

Mai multe