Mădălin Voicu şi pictoriţa, ce părinţi plictisiţi!

25 iulie 2011 16:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Profitând de vremea frumoasă din weekend, Mădălin Voicu şi-a scos în parc băieţelul, în vârstă de 2 ani. Cel mic s-a distrat de minune, sărind pe o saltea, mai mult sub supravegherea tatălui, decât a mamei care s-a retras să fumeze.

Degajaţi, îmbrăcaţi lejer, ca pentru o plimbare în parc, deputatul PSD Mădălin Voicu, soţia sa, pictoriţa Carmen Olteanu, şi băieţelul lor, Ştefan, au petrecut câteva ore în Herăstrău. Micuţul, alintat de părinţi Fănel, nu s-a lăsat până ce tatăl nu i-a plătit o „distracţie" pe saltea, deşi locul de joacă era destinat doar copiilor mai mari de trei ani.

Cu toate acestea, cât timp a ţopăit, mama şi-a aprins o ţigară şi s-a uitat plictisită spre locul de joacă, iar Voicu a scos telefonul mobil şi a început să-l butoneze.

Carmen Olteanu şi-a aprins o ţigară, ca să mai treacă timpul

La al şaselea copil, Mădălin Voicu nu se mai teme de accidentele copilăriei! Când a expirat perioada de ţopăială, deputatul şi-a aşteptat fiul la ieşirea din locul de joacă şi l-a ajutat să se încalţe.

Deputatul aşteaptă  ca fiul său să iasă de la locul de joacă

S-a despărţit de soţia Adriana după 20 de ani

Mădălin Voicu s-a despărţit în ianuarie 2010 de soţia sa, Adriana, ca să rămână cu iubita sa, Carmen Olteanu. Divorţul a fost unul civilizat.

„Decizia pe care am luat-o cu Adriana, aceea de a divorţa, datează de acum un an, dar am aşteptat ca Tudor, băiatul nostru, să împlinească 18 ani, pentru a nu mai fi nevoie să îl cărăm şi pe el prin tribunale", declara el la data respectivă.

Politicianul a luat această decizie şi pentru a se ocupa mai bine de băieţelului său Ştefănuţ, pe care i l-a dăruit pictoriţa în 2009.

Citeşte şi:

Carmen Olteanu: «Mădălin Voicu nu divorţează din cauza mea!»

Mădălin Voicu divorţează prin intermediari

Mădălin Voicu: «M-aş cupla cu Pestriţu doar pentru 45 de minute» - VIDEO

Mai multe