Mădălina Drăghici, japoneză pentru Mihaela Drafta - FOTO

7 mai 2012 11:43   Actualitate
Ultima actualizare:

O dată cu deschiderea showroom-ului ce îi poartă numele, creatoarea Mihaela Drafta a dezvoltat şi un concept de prezentari de modă tematice.

Prima colecţie din această campanie a avut loc vineri seara într-un club exclusivist din Bucureşti. Zece manechine superbe alături de 3 manechini pe măsură au defilat în creaţii semnate de Mihaela Drafta, acestea au fost inspirate din universul japonez, numele colecţiei fiind "Japanese Garden".

Fiecare lucru a fost gândit în detaliu: decourile de pe scenă, machiajul manechinelor, vestimentaţia accesorizată cu evantaie, kimono-uri şi alte elemente specifice culturii japoneze. Gheisele Mihaelei, cu buze roşii şi kimonouri în culori pastelate au parcurs scena spectaculoasă a clubului lăsând în urmă privirile invitaţilor şi curiozitatea evenimentului viitor.

Vedeta colecţiei a fost Mădălina Drăghici, care şi-a făcut apariţia pe scenă într-o ţinută spectaculoasă, ţinând în braţe un caţelus alb din rasa chihuahua. Printre vedetele care au urmărit prezentarea de modă s-au numărat Ruxandra Dragomir, şefa Federaţiei Române de Tenis, Sorin de la Akcent cu iubita sa, Bogdan Vlădău,Rami Adamescu, Vladimir Drăghia sau omul de televiziune Andrei Nourescu.

Mai multe