Mădălina Drăghici: «M-am ales cu o gastrită oribilă din cauza unui doctor»

20 martie 2012 17:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Mădălina Drăghici a fost lovită de ghinion. Actrița nu a putut să se bucure de zilele însorite de afară deoarece a făcut gripă.

Cu toate că a tânjit după o plimbare prin parc sau o tură cu rolele, vedeta a fost nevoită să meargă la doctor. Medicul i-a prescris 8 tipuri de medicamente, însă gripa nu i-a trecut, ba mai mult, Mădălina s-a ales cu durere infernală de stomac.

"Primăvara mi-a adus o gripă oribilă. După ce tot weekendul am stat în pat, incapabilă de a face altceva, duminică seara am decis să merg la medic. După ce m-a consultat și mi-a pus un diagnostic greu de pronunțat în limba română, dar care în traducere liberă înseamnă gripă, mi-a prescris 8 tipuri de medicamente. Cu ochii mari am început următoarea conversație:

- Domnule doctor, chiar credeți că trebuie să iau atât de multe? Adică stiți, acum câțiva ani am avut ulcer și știu că stomacul rămâne sensibil.- Nu are nimic! Acestea nu fac rău!

Acestea fiind spuse am dat fuga la farmacie, m-am aprovizionat și am îngurgitat pumnul de pastile prescris! A doua zi...Surpriză!!! M-am trezit cu o durere infernală de stomac, care nu mi-am trecut nici acum după mai bine de 24 de ore. Cu alte cuvinte am dat din lac în puț, pentru că nu mi-a trecut răceală, pe lângă care acum am și o gastrită oribilă",

Mai multe