Mădălina Drăghici şi-a petrecut luna de miere în Italia: «Aici m-a cerut de soţie»

19 august 2012 7:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Mădălina Drăghici, actuală doamnă Pop, şi-a petrecut luna de miere În Italia, în câteva locaţii de vis.

Frumoasa actriţă este foarte încântată de destinaţia aleasă, mai ales că, iarna trecută, ea a fost cerută de soţie la Roma, iar de atunci această capitală este una dragă sufletului ei.

După cum povesteşte pe blogul personal, Mădălina Drăghici şi soţul ei au stat în luna de miere timp de 11 zile, în care au vizitat 4 locaţii, care de care mai frumoase şi mai încărcate de istorie.

Astfel, după Toscana şi Florenţa a urmat Roma, a patra destinaţie urmând a fi dezvăluită zilele următoare."Am stat doar o noapte in capitala Italiei. Sederea noastra scurta a fost mai mult ceva simbolic…de ce? Dupa cum va povesteam aici in decembrie anul trecut am petrecut la Roma un weekend de poveste…in locul meu preferat, in fata Pantheonului, m-a cerut iarna trecuta de sotie. De atunci pentru noi Roma nu mai este doar un oras superb, tot de atunci pentru noi Pantheonul nu mai este doar un obiectiv turistic…este locul nostru, este templul nostru!

Ne-am simtit poate “datori” sa poposim pret de cateva minute intre coloanele lui impunatoare, sa-i aratam ca ne-am tinut de cuvant, si sa-i multumim si lui pentru fericirea noastra. Am apucat in timpul zilei sa ne plimbam in Piazza del Popolo, la Fontana di Trevi si sa facem putin shopping. A doua zi am demarat catre urmatoare destinatie…", a scris Mădălina pe blogul personal.

Mai multe