Mădălina era bucuroasă că a scăpat de «moş»

26 iulie 2010 18:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Când spui Mădălina Manole, spui dragostea ei pentru Şerban Georgescu. Deşi îi despărţeau 17 ani, cei doi s-au iubit nebuneşte. Cel puţin aşa se ştia. Parapsihologul Lucian Iordănescu a dezvăluit că, de fapt, artista l-a folosit pe Georgescu doar pentru a răzbate profesional. Când a divorţat s-a bucurat că a scăpat de "moş".

Parapsihologul Lucian Iordănescu a întâlnit-o pe Mădălina în 2003, după divorţul de Şerban Georgescu. 45 de minute i-au trebuit psihologului pentru a-şi da seama că artista avea nevoie de consiliere.

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

"Bună ziua, domnul psiholog Iordănescu? Ştiu că vă ocupaţi de parapsihologie. Mă numesc Magda şi aş vrea să avem o mică discuţie", aşa a luat legătura Mădălina Manole cu parapsihologul. Întâlnirea a avut loc în luna mai 2003, pe înserat, la intrarea în parcul Carol din Bucureşti.

"Am observat o anumită labilitate psihică. Trecea de la o stare la alta, acum era veselă, acum era tristă, ba exuberantă, apoi devenea brusc închisă în sine. Am constatat o evidentă lipsă de respect faţă de sine. Când nu era bună de nimic, când devenea agresivă verbal şi voia să facă ceva", a povestit Lucian Iordănescu pentru reporterii "Adevărul".

Citeşte şi:

Tanţa despre vraciul Mădălinei: "Un escroc! Un bou care a citit şi copiat texte de pe net"

«Mădălina Manole avea o dublă personalitate şi credea că e blestemată»

Mădălina despre copilul ei: „Pentru o asemenea minune nu există niciodată târziu sau prea devreme“

Tatăl Mădălinei Manole acuză: «A preferat să o ducă la vraci şi nu la psiholog»

Petru Mircea ştia că Mădălina vrea să se sinucidă?

Cel mai şocat a fost când Mădălina i-a vorbit despre fostul ei soţ, compozitorul Şerban Georgescu: "Am întrebat-o dacă e posibil să sufere de pe urma divorţului de Şerban Georgescu prin care trecuse recent. Mi-a răspuns: "Mă săturasem de moşul acela", dar imediat a revenit şi a zis că era un om cumsecade, dar nu o mai susţinea profesional. El îi tăiase toate portiţele după ce a ridicat-o în carieră. Eu m-am mirat pentru că ştiusem tot timpul că a fost marea ei iubire", ne-a precizat parapsihologul.

"Subiectul central al discuţiei a fost însă familia. Am înţeles că era într-un conflict cu mama ei. Mai mult, că i-ar fi aplicat sancţiuni corporale, că o băteau. Mi-a spus: "Au fost duri cu mine". Am întrebat-o: fizic? A răspuns: "Da". Părinţii erau foarte rigizi. Era dependentă de mama ei. Din exterior, părea o fată grijulie cu familia ei, dar ei îi conduceau viaţa", povesteşte Iordănescu. Din păcate, Mădălina nu s-a mai întors la şedinţele de terapie. Poate că acum ea ar mai fi trăit!

Mai citeşte:

Vraciul Mădălinei Manole rupe tăcerea: «Era foarte tristă»

Petru Mircea nu o însoţea pe Mădălina Manole la doctor

Petru Mircea: «Mădălina Manole nu a murit» VIDEO

Era Mădălina nebună? Petru Mircea: «Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog»

Încă o sinucidere cu Furadan

Pe modelul Mădălina Manole, un bărbat de 45 de ani din satul Stâneşti, judeţul Dâmboviţa, a băut din Furadanul pe care-l folosea la stopit, în grădină. Bărbatul a fost găsit fără suflare de către fetiţa sa, de numai 12 ani.

În casă, poliţiştii au găsit şi un bilet de adio pe care scria scurt: "Îmi cer iertare pentru ce am făcut, dar nu mai suportam datoriile financiare".

Potrivit anchetatorilor, în momentul în care fetiţa sa l-a găsit, acesta era roşu în jurul gurii. Medicii ajunşi la faţa locului nu au reuşit decât să constate decesul acestuia şi să-l transporte la serviciul de medicină legală. Bărbatul avea trei copii, doi băieţi de 22, respectiv 24 de ani, şi o fetiţă de 12 ani.

Mai multe