Mădălina Ghenea, prostituată în noul film

6 iulie 2012 7:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa Mădălina Ghenea vrea să se remarce pe scena fimului italian. Ea intrepretează rolul unei prostituate - Doina - din România ”de pe Casilina” – o stradă de la periferia Romei - în pelicula ”Roman e il suo cucciolo” a actorului Alessandro Gassman, care pentru prima dată este și regizorul unei producții cinematografice.

Fata pe care o interpretează Mădălina este constrânsă să facă ceva ce nu-şi dorește, adică să se prostitueze. În film nu există totuși scene de nuditate. Românca a ales să joace într-o dramă pentru a fi cunoscută în Peninsulă ca actriţă. Ea a avut un alt rol în filmul ”I soliti idioti” de Enrico Lando.

”Roman e il suo cucciolo” prezintă viaţa unui imigrant român – ”Roman şi fiul său”, care trăiesc la periferia Romei şi care încearcă să găsească o soluţie pentru a deveni cât mai repede posibil cetăţeni italieni. Din distribuţie face parte Alessandro Gassman, Michele Placido, dar și o altă actriță româncă - Teodora Madașa, care pe lângă rolul eu i-a ajutat pe actorii italieni să rostească replicile în limba română corect.

Citeşte aici mai multe!

Mai multe