Mădălina Manole, amanta unui pilot la 18 ani!

29 iulie 2010 15:25   Actualitate
Ultima actualizare:

La vârsta de 18 ani, Mădălina Manole era amanta unui pilot, iubea viaţa şi îşi dorea să cânte.

Carmen Harra şochează: "Soţul şi soacra au târât-o pe Mădălina pe scări. I-au turnat pe gât Furadan"

Petru Mircea se îmbogăţeşte după moartea Mădălinei!

Spiritul Mădălinei Manole i-a spus lui Carmen Harra: «Eram şantajată de Petru»

Fostul pilot TAROM, în vârstă de 56 de ani, susţine că a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina Manole, ce a durat 2 ani.

Totul a început îm 1986, când regretata artistă lucra la Centrul de dirijare a zborului. Dragoş a povestit că s-au cunoscut pe Otopeni şi, cu toate că era însurat, n-a ezitat să o invite la cafea.

Apoi, după mai multe întâlniri s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Pilotul a mărturisit că a fost foarte fericit alături de solistă şi era la un pas să divorţeze pentru ea.

"Am cucerit-o cu felul meu de a fi. Am ieşit la o cafea şi s-a înfiripat. Eu o duceam la Şcoala Popular de Artă. ", a declarat acesta.

El a povestit că, după ce s-a despărţit de cântăreaţă, a divorţat de soţia lui şi s-a mutat în America. Apoi, când s-a întors după aproape 10 ani, a avut o mare surpriză: Mădălina Manole era celebră.

"La 18 ani, Mădălina mergea cu mine la grătare, petreceri, ne vedeam în fiecare zi. Nu credeam că o să ajungă celebră, m-am bucurat pentru ea, nu-mi vine să cred acum ce a făcut", a mai spus Dragoş.

Invitat la Acces Direct, Dragoş a declarat că a pus-o pe Mădălina faţă-n faţă cu soţia lui. Se întâmpla la o petrecere.

"Soţia mea i-a spus după ce a vorbit cu ea:«Stai liniştită că nu te ia» şi aşa a fost", a declarat fostul pilot, care a promis că în curând va prezenta câteva fotografii de pe vremea când erau împreună.

Citeşte şi:

Mădălina Manole vinde mai bine moartă!

Moartea Mădălinei Manole a costat televiziunile 350 de milioane de lei

Doru Dobre: «Mama Mădălinei s-a purtat foarte dur cu ea, de unde atâta suferinţă acum?»

Mai multe