«Mădălina Manole avea o dublă personalitate şi credea că e blestemată»

21 iulie 2010 15:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Lucian Iodănescu a povestit la Acces Direct că Mădălina Manole l-a sunat într-o zi pentru a stabili o întâlnire cu el.

"Am fost contact telefonic. S-a prezentat ca Magda. Ne-am întâlnit în Parcul Carol. M-a contactat pe parte de parafizică. M-a întrebat despre blesteme.

Mi-am dat seama că vorbea despre un blestem din partea familiei, venit din copilărie. Mădălina avea o dublă personalitate. Trecea de la o stare la alta.

Vroia să ştie cum să scape de blestem şi să-l distrugă pe cel care a blestemat-o.

Parapsihologul a mai declarat că Mădălina a vorbit şi despre fostul ei soţ Şerban Georgescu, iar atunci ea a dovedit că are o personalitate dublă.

"Zicea ceva de genul că e foarte rău fără rău. Am întrebat-o «ce anume v-a făcut să divorţaţi?», ea mi-a spus «mă săturasem de moşul ăsta». Apoi s-a oprit şi a reformulat «nu mă mai susţine în carieră». Avea momente când era pornită şi apoi regreta. Se aduna. Probabil că i-a trimis multe sms-uri în care îi zicea că se uita la certificatul de căsătorie şi îi spunea că îi e dor de el", a explicat Lucian Iodănescu.

"Dincolo de imaginea publică ascundea un orgoliu nemăsurat, avea porniri răzbunătoare, era o perfecţionistă. Poate nu vă daţi seama cât e de grav să ai două personalităţi", a mai spus parapsihologul.

Mai multe