Mădălina Manole le-a împăcat pe Elena Cârstea şi Silvia Dumitrescu

4 octombrie 2010 14:22   Actualitate
Ultima actualizare:

Cele două cântăreţe au decis să îngroape securea războiului şi au redevenit prietenele de altădată.

În luna ianuarie, un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc. Silvia Dumitrescu s-a supărat pe Elena Cârstea deoarece nu i-a apreciat eforturile ei de a strânge bani pentru operaţia pe creier a colegei de breaslă şi a făcut-o nesimţită. Tot atunci, Elena Cârstea i-a replicat că minte cu neruşinare.

"Nu ne-am dorit scandalul, aşa se întâmplă dîn România când toată lumea aleargă după subiecte de bârfă. Nu-mi stă în fire să-mi clarific conflictul în faţa camerelor", a declarat Silvia Dumitrescu la "Acces Direct".

"Da ne-am împăcat, era toată lumea curioasă. Sunt un om credincios şi am învăţat că la fel cum Dumnezeu ne iartă toate păcatele, la fel trebuie să iertăm şi noi. I-am dat un mesaj, însă nu l-a primit. Când a murit Mădălina Manole, m-a sunt Elena. Am vorbit despre viaţă, despre lucrurile care se întâmplă în jurul nostru şi despre Mădălina şi am îngropat securea războiului", a mai spus cântăreaţa.

"Am sunat-o pentru că ne cunoaştem de-o viaţă, iar viaţa artiştilor este cum este. Nu vreau să am pe conştiinţă pe nimeni, au rămas foare multe lucruri nediscutate. Mi-a fost foarte greu şi nu trebuia să am parte de acel balamuc atunci. Vreau să trec peste lucrurile mărunte şi durereroase care s-au spus şi care nu erau necesare şi-i doresc Silviei să rămână cum am cunoscut-o toată viaţa", a intervenit Elena Cârstea prin telefon.

Mai multe