«Mădălina Manole şi-a plănuit sinuciderea pas cu pas!» - FOTO

16 iulie 2010 4:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Criminaliştii şi medicii legişti au confirmat ipoteza că Mădălina Manole şi-a plănuit sinuciderea pas cu pas.

Marius Iacob, şeful criminaliştilor pe ţară, care participat la autopsia trupului neînsufleţit al artistei, este de părere că lungile tratamente pentru combaterea infertilităţii i-au zdruncinat Mădălinei psihicul şi au împins-o spre sinucidere, scrie ziarul Ring.

Mădălina Manole a mai încercat să-şi ia viaţa. Prima ei tentativă a avut loc pe 17 iunie când a înghiţit mai multe pastile, apoi, se pare, potrivit sursei citate, că a încercat să-şi injecteze aer în vene cu o seringă.

În urmă cu 10 ani, nişte prieteni ai Mădălinei Manole, şi ai soţului ei de atunci, Şerban Georgescu, mi-au povestit despre problemele ei de infertilitate şi mi-au cerut ajutorul, dar ea nu a mai venit la mine la control. Cred că sterilitatea a dus-o în depresie. Lupta este lungă şi, deseori, fără rezultate imediate, ceea ce duce la apariţia unor frustrări şi a unei componente depresive.(...) Paradoxul este că a recurs la gestul sinucigaş tocmai acum, când îşi îndeplinise visul de a deveni mamă.", a declarat pentru Ring conf. dr. Vasile Niţescu, medic ginecolog.

"Sunt speculaţii că avea o boală, că avea cancer, că o ameninţa cineva. Mai sunt specialişti care spun că, la femeile care fac tratamente îndelungate pentru a rămâne însărcinate, pot apărea dereglări psihice pe fondul cărora se pot ivi nemulţumiri faţă de sine.”, spune Marius Iacob, procurorul-şef al României.

Vezi imagini de la înmormântarea Mădălinei Manole

Mai multe