Mădălina Pamfile, violată în copilărie? «S-a întâmplat ceva când aveam 11 ani»

26 aprilie 2012 21:31   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce Ştefan Valentin, un deţinut din Galaţi condamnat pentru asasinarea unei femei, a afirmat că Mădălina a fost violată de mai mulţi băieţi, asistenta lui Capatos a mărturisit în emisiunea de la Antena 1 că acest lucru nu este adevărat, recunoscând totuşi că la vârsta de 11 ani "s-au legat de ea mai mulţi băieţi".

"S-a întâmplat ceva când aveam 11 ani, dar e vorba despre un băiat, nu de mai mulţi, şi s-a întâmplat ceva între noi, dar nu că şi-au bătut joc de mine", a spus ea, negând totodată că bărbatul aflat în puşcărie ar fi fost vreodată iubitul ei, aşa cum a afirmat el.

"Nu a fost niciodată iubitul meu. Vorbeam doar prin SMS-uri. El a fost condamnat prima dată pentru furt şi a intrat în puşcărie. Mama lui îmi spunea că mereu o întreabă de mine când se duce să îi ducă pachet. Eu îi trimiteam scrisori şi vorbeam cu el. Când a ieşit am vorbit la telefon şi i-am urat să aibă o viaţă liniştită şi frumoasă. Apoi am auzit că a intrat iar la puşcărie. Eu am mai vorbit cu mama lui. Eu nu vreau să vorbesc despre lucrul ăsta. El nu m-a sărutat niciodată, am fost doar amici", a mai spus ea.

Mai multe