Madonna: «Nu mi-e ruşine că am fost chelneriţă!»

24 mai 2014 18:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a dezvăluit că a devenit «regina muzicii pop» datorită faptului că a fost concediată din localul în care lucra.

Dezvăluiri incendiare! Cântăreaţa Madonna a povestit recent că îşi datorează marele succes în lumea muzicală faptului că a fost concediată din slujba de chelneriţă pe care a deţinut-o în tinereţe. "Orice şut în fund este un pas înainte!" Acesta este principiul după care se călăuzeşte celebra interpretă  Madonna (55 de ani). Solista piesei de succes "The Material Girl" a ajuns la această concluzie pentru că şi-a încercat norocul în muzică şi a reuşit să devină vedetă internaţională numai datorită faptului că a fost concediată din localul Dunkin' Donuts, situat în Times Square din New York.

Ea lucra acolo ca ospătăriţă şi şi-a pierdut slujba fiindcă a murdărit cu mâncare nişte clienţi. Dacă nu ar fi fost concediată, foarte probabil ar fi lucrat mult şi bine în acel local. Divei nu-i pare deloc rău că şi-a început viaţa la munca de jos şi îi învaţă şi pe cei doi copii ai ei, Lourdes (18 ani) şi Rocco (14 ani), să-i urmeze exemplul. Şi alte staruri şi-au început cariera cu slujbe modeste. Actriţa Jennifer Aniston (45 de ani), cunoscută din filmul "Prietenii tăi", a lucrat şi ea ca ospătăriţă.

Celebrul Sean Connery (83 de ani), cunoscut pentru interpretarea agentului James Bond, a lucrat în tinereţe ca lăptar în oraşul natal Edinburgh. Adrien Brody (41 de ani), laureat cu premiul Oscar pentru rolul din "Pianistul", a făcut bani ca magician la petrecerile de copii înainte de a deveni celebru. Faimosul cântăreţ Jon Bon Jovi (52 de ani) a lucrat în tinereţe ca şofer de autobuz şcolar, ajuntându-şi vărul.

Jennifer Aniston (45 de ani) a lucrat ca ospătăriţă în anii 1980

Sean Connery (83 de ani) a fost lăptar în anii 1950

Adrien Brody (41 de ani) a făcut pe magicianul în anii 1980

Jon Bon Jovi (52 de ani) a fost şofer de autobuz la sfârşitul anilor 1970

Mai multe