Magda Catone a călcat din nou strâmb! Şerban Ionescu, bolnav şi trădat de soţie: «E greşeala ei! Să plătească pentru asta»

21 martie 2012 8:25   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce reporterii de la Kanal D i-au arătat imagini cu soţia lui, Magda Catone, sărutându-se cu amantul, Şerban Ionescu a rămas fără cuvinte, spunând că o să plătească pentru fapta ei.

Şerban Ionescu a rămas înmărmurit după ce a văzut fotografiile cu soţia lui alături de amant. Acelaşi bărbat din cauza căruia actorul şi Magda Catone au fost la un pas de divorţ în 2010, în septembrie.

Şerban Ionescu a declarat că ştia de aventura celor doi, însă a crezut că Magda l-a părăsit. Se pare că lucrurile nu au stat aşa, soţia nu s-a despărţit niciodată de amantul ei.

Sursa foto: Kanal D

Bolnav şi fără vlagă, Şerban Ionescu a putut spune doar că rămâne de văzut cum o să rămâne lucrurile între ei.

«O să vedem ce o să facem, nu pot spune nimic acum. Am crezut că s-au despărţit, însă pare că nu! E greşeala ei, o să plătească pentru asta», a declarat actorul la Kanal D.

De trei luni, actorul urmează un tratament cu antibiotice foarte puternice, după ce a fost muşcat de o căpuşă, urmând să rămână sub supravegherea medicilor încă cinci luni de acum înainte.

Mai multe