Magda Ciumac o ameninţă pe Emmy: "Te bat împreună cu Sensual"

12 mai 2010 3:53   Actualitate
Ultima actualizare:

"Eu am deja nişte oameni la Braşov care mi-au trimis dovezi prin mail şi luni seara vei avea o mare surpriză din partea mea. Nu am nimic cu tine: vinde-te, fă ce vrei. Este corpul tău, este viaţa ta. Dacă ţie îţi place viaţa pe care o duci, este strict problema ta.

Ea zice că e fată cuminte, dar o să vină o persoană de la Braşov care are şi o filmare. Ai umblat cu soţul unei cunoştinţe. Când va vedea toată lumea filmarea cu tine, fac pariu că tu nu vei mai apărea la televizor şi când vei da ochii cu mine, o să vezi tu ce o să ţi se întâmple", i-a spus Magda Ciuma cântăreţei, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Emmy însă a negat acuzaţiile Magdei şi a răspuns batjocoritor: " Auzi, Mădălin, adu nişte lămâie că mi-e greaţă, te rog". Ea a ţinut să specifice că s-a culcat cu doar doi bărbaţi şi că nu a umblat cu niciunul căsătorit.

De altfel, Emmy a făcut câteva remarci la aspectul neîngrijit al Simonei Sensual, despre care a spus că ar trebui să se mai spele pe cap şi că ar trebui să afle că s-au inventat pantofii cu flecuri.

Magda a continuat cu ameninţările: "Las-o pe Simona că o să te spăl eu pe tine pe cap. Dacă zici că sunt avocata ei, o sa te bat împreună cu ea, luni seara, când vin la Bucureşti. Vezi că eu sunt cu mulţi ani mai mare decât tine", a mai spus Magda Ciumac.

Mai multe