Maia Morgenstern: «Am fost pedepsită că am jucat în filmul Patimile lui Hristos»

5 ianuarie 2011 15:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Actriţa a vorbit într-un interviu acordat ziarului Puterea despre rolul jucat în filmul lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos.

Maia Morgenstern a mărturisit că după ce a jucat acest rol a fost "pedepsită" şi că din acest motiv nu a mai primit oferte de peste Ocean.

"E normal, pentru că am fost pedepsită, mi s-a şi spus lucrul ăsta. Mi s-a spus textual", a declarat Maia Morgenstern pentru Puterea.

"Nu, acest rol nu mi-a schimbat viaţa sau concepţiile. A fost o mare tragedie că n-am spus asta! De fapt, aici a fost problema, în ceea ce mă priveşte- pe lângă faptul că au fost discuţii de genul: 'O evreică a jucat în filmul ăsta', ca şi cum a fi actor e pe religii-, problema a fost că eu nu mă aliniez, nu mă conformez, nu mă supun. M-au întrebat mulţi 'şi acum, că ai jucat acest rol, cum ţi-a schimbat destinul, concepţia, religia?'.

'În nici un fel', am răspuns. 'Cum poţi să spui asta?', au zis. Este un rol pe care l-am iubit, pe care l-am tratat cu toată seriozitatea, prin problematica pe care a pus-o, prin modul interesant, complex în care am fost invitată să mă achit de sarcinile profesionale

Mai multe