Maimuţa karatistă: te rupe de nu te vezi! - FOTO

16 decembrie 2009 16:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Un chinez, care-şi dresase maimuţele să facă demonstraţii de taekwondo pe străzile din provincia Hubei, s-a trezit snopit în bătaie de unul dintre învăţăceii săi.

Totul a avut loc în timpul unui spectacol susţinut de cele două animale pe un bulevard din Nshi, din estul Chinei.

Lo Wung, un bărbat în vârstă de 42 de ani, şi-a dresat maimuţele să facă show pentru mulţimilor adunate în faţa centrelor comerciale. Le-a învăţat câteva figuri de bază de taekwondo, le-a legat de gât cu o sfoară ca să nu scape şi apoi le-a îndemnat să-şi facă numărul. Numai că, în momentul în care chinezul s-a aplecat să-şi ia ceva dintr-o geantă, una dintre maimuţe l-a atacat şi, printre altele, i-a aplicat un picior în cap.

Până ca Wung să se dezmeticească, agresoarea i-a furat băţul din mână şi i-a aplicat o nouă corecţie: o lovitură de toată frumuseţea pe spate.

"Am văzut una dintre maimuţe pocnindu-l în ochi. Atunci, dresorul a încercat s-o apuce de ureche, dar aceasta i-a răspuns trăgându-l de nas", a povestit unul dintre spectatori, care a realizat fotografiile.

"Săreau peste tot şi îl loveau. Toată scena era mai bună decât un film cu Bruce Lee", a mai spus el.

Pe aceeaşi temă:

«Fiara m-a făcut un monstru» VIDEO

Wung a reuşit să-şi calmeze maimuţele de-abia după ce le-a legat cu funia care le atârna de gât.

"Era foarte furios pe ele, aşa că le-a pus să îngenuncheze cu mâinile legate la spate şi le-a făcut să regrete atacul perfid", a mai spus martorul.

Citeşte şi:

Zâmbiţi! Maimuţa Nonja face poze de 2.000 €

Maimuţele se feresc de gripă cu vin roşu

Mai multe