Mălina către iubitul ei, Sebi: «Am luat toate somniferele. M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac»

15 decembrie 2011 6:18   Actualitate
Ultima actualizare:

În telefonul Mălinei Olinescu au fost descoperite mai multe mesaje pe care aceasta le-a expediat lui Sebi. Sms-ul «cheie» în cazul «morţii suspecte», de care se ocupă procurorul criminalist Edi Borjog împreună cu ofiţerii judiciarişti de la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, a fost expediat duminică, 11.12.2011, la ora 21.22 (ora de pe telefonul lui Sebastian), scrie Ring.

"Am luat toate somniferele şi, dacă mă mai trezesc, o fac rapid, fără să mai stau pe gânduri. M-am hotârât, ştiu şi cum s-o fac", i-a scris cântăreaţa lui Sebi.

Potrivit surselor judiciare, între Mălina şi prietenul ei au fost mai multe convorbiri telefonice şi mesaje. Cuplul avusese o ceartă cu o seară în urmă, sâmbătă noaptea, iar Mălina îi cerea lui Sebastian "să vină acasă şi să rezolve problema".

Bărbatul a avut o perioadă telefonul închis şi când l-a deschis a găsit mai multe mesaje, în care artista trecea de la o stare la alta, spunându-i: "Ştiu că am s-o fac!", "O să mă omor de data asta!", O să mă ai pe conştiinţă!".

Mălina Olinescu nu a zis niciodată: "O să mă sinucid".

"În telefonul Mălinei existau mai multe mesaje mai vechi, însă în ziua respectivă (11 decembrie - n.r.), la ora 21.22 (informaţie indicată de telefon - n.r.) există un mesaj-cheie trimis de Mălina către Sebastian: «Am luat toate somniferele şi dacă mă mai trezesc o fac rapid fără să mai stau pe gânduri. M-am hotărât, ştiu şi cum să o fac».

Mai există un mesaj, ultimul practic, la ora 0.24: «O să mă ai pe conştiinţă». Sunt mai multe mesaje, însă celelalte ţin oarecum de intimitatea cuplului. Ei s-au certat sâmbătă noaptea (10 spre 11 decembrie - n.r.).

După ce s-au certat, el a plecat la părinţii lui şi şi-a închis telefonul. Ea i-a trimis mai multe mesaje în care îi spunea fie să revină, fie să rămână acolo. Însă pentru fapta care s-a întâmplat, cele două mesaje sunt relevante.

Ele au fost prezentate de Sebastian la poliţie. Urmează să facem o constatare tehnico-ştiinţifică. Un singur telefon are el, două avea Mălina. Computerul Mălinei a fost ridicat şi unitatea a fost verificată, însă un răspuns va fi primit de-abia săptămâna viitoare", au declarat surse judiciare pentru Ring.

Mai multe