«Mama adoptivă» a Gabrielei Cristea contraatacă: «La petreceri, Marcel bea!»

17 mai 2013 14:56   Actualitate
Ultima actualizare:

"Gabriela Cristea nu a vrut să guste nici măcar o picătură de şampanie la ziua mea". Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o Paula Crăciunescu, femeia căreia vedeta îi spune "mama adoptivă" la emisiunea Happy Hour, după ce Gabriela se află într-un scandal de proporţii cu fostul ei soţ, Marcel Toader. Bărbatul a acuzat-o că bea până cădea sub masă.

Marcel Toader nu este deloc uşă de biserică. Femeia care o cunoaşte pe Gabriela Cristea de 20 de ani, Paula Crăciunescu, şi căreia vedeta îi spune mamă adoptivă, a făcut lămuriri.

"Sunt numai minciuni. M-a adus la tăcere, ce a scos din el. El consumă băuturi alcoolice. La petreceri, Marcel le bea. Gabriela nici la ziua mea, a strâmbat din nas, că nu a vrut să guste şampanie şi nu era cu maşina. Nu ştiu de ce face asta, dar îl rog să înceteze, pentru că Gabriela suferă enorm. Spui prea multe şi poate o să-ţi pară rău", l-a avertizat Paula Crăciunescu pe Marcel Toader.

Ca să-şi susţină afirmaţiile, femeia a venit cu poze de la petreceri, cu Marcel "afumat" .

Mama adoptivă a Gabrielei  a spus că nu i-ar fi plăcut nici ca vedeta să se împace cu Marcel Toader, pentru că ar fi fost pe scena mondenă încă un cuplu "Bahmuţeanu-Prigoană".  "Vreau ca Gabriela să rămână o doamnă şi să-şi păstreze demnitatea", a mai spus Paula Crăciunescu.

Mai multe