Mama Adrianei face lumină în scandalul divorţului Bahmuţeanu - Prigoană

26 martie 2013 15:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Mama Adrianei este convinsă că între Silviu şi Adriana nu mai poate fi vorba despre o împăcare. "El a vrut să divorţeze pentru că Adriana nu mai era frăguţă-drăguţă. Eu i-am spus să mai aibă răbdare, însă n-a ascultat. Era normal ca ea să nu mai arate ca la 20 de ani. E mamă, a născut doi copii", a declarat Petruţa Toma.

Aceasta a povestit că viaţa fiicei sale lângă Prigoană nu a fost niciodată una liniştită. "El avea crize. Venea şi ţipa la noi, cum îi venea lui. Ne speria. Ea a plecat din cauza atitudinii lui necorespunzătoare", a spus femeia.

În seara în care Adriana a părăsit căminul conjugal, lucrurile au decurs ca de fiecare dată când Sillviu făcea o scenă. "Stăteam acasă, la televizor şi Silviu a venit la mine şi mi-a spus că dacă nu plec în două ore, cheamă poliţia. M-am şi speriat, avea nişte ochii furioşi. El are şi o voce violentă, dură. Atunci Adriana a luat copiii, aşa cum erau, în papucei şi am plecat. S-a speriat foarte tare, toţi ne-am speriat de el", a povestit mama lui Bahmu.

"L-am cunoscut pe Mihai, e un băiat cu mult bun simţ, însă nu ne-am apropiat prea mult. E prea devreme. Să mă ierte lumea, dar şi Silviu era cu bun simţ la început", a spus doamna Toma.

Mama lui Bahmu a povestit cum a intrat Mihai, noul iubit al Adrianei, în viaţa lor de familie: "Adriana a venit acasă, cu ochişorii sclipind de îmi venea să îi pup şi mi-a spus că a cunoscut un băiat. Nu îmi venea să cred că nu mai era Adriana pe care era să o bag în spital de depresie. M-am bucurat că e fericită."

"Silviu este un om rău, rece, răzbunător, aşa, aiurea. Noi, familia, asta spunem.", a conchis doamna Toma.

Mai multe