Mama Danielei Györfi şi-a presimţit moartea

29 septembrie 2013 15:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Daniela Györfi trece prin clipe de coşmar şi cu greu îşi poate găsi liniştea. Mama ei, Anica Diță, a încetat din viaţă, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată în urmă cu o săptămână.

În cursul zilei de joi, organismul Anicăi Diță a cedat, mama Danielei intrând în comă. Până duminică a fost ţinută în viaţă de aparate, dar în cele din urmă organismul ei a renunţat să mai lupte.

Starea de sănătate a femeii era una foarte proastă, cauzată de multiplele afecţiuni de care suferea aceasta. Totul a început în urmă cu 33 de ani, când Anica Diță a căzut pe scări şi şi-a fracturat coloana, rămânând paralizată.

Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

De atunci, artista nu s-a dezlipit de lângă ea şi s-a luptat cu toate forţele să nu-i lipsească nimic. A crezut chiar că va reuşi să o repună pe picioare, însă starea de sănătate a mamei ei s-a deteriorat în timp. Femeia suferea de diabet şi avea probleme cu rinichii, însă cea mai gravă suferinţă a ei era cancerul pulmonar.

De trei săptămâni tuşea cumplit, astfel că a fost internată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a şi murit. Mama Danielei Györfi  va fi înmormântată marţi, la cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde fiica ei a cumpărat un loc de veci în această primăvară, contra sumei de 10.000 de euro.

"Mama a vrut acest loc şi am făcut ca ea. A zis că este un cimitir cu pază, cu artişti, greu poate fi vandalizat. Sunt trei locuri de veci acolo, deci ne aşteaptă. Vreau să mă duc să-mi iau bunica de acolo de unde este înmormântată şi să o aduc aici şi pe ea. Vreau să fiu înmormântată cu mama mea în acelaşi cavou", a declarat Daniela, pentru postul tv ACASĂ, la începutul lunii aprilie, fără să ştie ce avea să urmeze șase luni mai târziu.

A murit mama Danielei Gyorfi! Femeia suferea de cancer la plămâni

Mama Danielei Gyorfi se luptă cu boala: «Eu nu vreau să mă vait»

Mai multe