Mama lui Andrei de la Alb Negru: «Am crezut că Sylvia nu e o piţipoancă. M-am înşelat»

30 martie 2012 15:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Mama cântăreţului Andrei Ştefănescu, de la trupa Alb Negru, a mărturisit că a fost extrem de dezamăgită când a aflat de infidelitatea Sylviei.

Femeia a declarat că mereu a apreciat-o pe nora ei, însă acum a constatat că e doar o „piţipoancă”.

„Am fost foarte mândră de ea. Întotdeauna am zis că nu e ca celelalte, că nu e o piţipoancă. M-am înşelat. Era doar o piţipoancă.  Se dovedeşte încă o dată că liniştea şi viaţa multor oameni nevinovaţi stau sub o fustă de pipiţă, iar dacă ea ridică fusta, se prăbuşeşte tot. Am avut mereu impresia că deşi este cântăreaţă, artistă, dansatoare şi se învârte într-un anumit mediu, ea este undeva deasupra şi nu se amestecă cu mizeria. M-a dezamăgit foarte tare. Mereu am crezut că este o fată foarte deşteaptă, pentru că aşa este, frumoasă, talentată şi foarte potrivită cu Andrei. Pe cât am crezut-o de deşteaptă, pe atât de prosteşte s-a prăbuşit. Nu credeam că o persoană matură, care a luptat atât de mult să facă toată ăsta şi să o decoreze. Nu mi-am imaginat niciodată că o să joace tot ce a realizat pe o carte proastă”, a declarat mama lui Andrei, pentru emisiunea „Drept la ţintă”, de la Kanal D.

Femeia nu este supărată pe amantul Sylviei, ci doar dezamăgită că i-a crescut „cota” acestuia.

„E un copilaş superficial care se joacă. Dacă regret ceva este că acum i-a crescut cota. Acum toate gagicile o să se ţină după el, toată presa, i-a făcut o publicitate... Sylvia l-a dezamăgit pe Andrei, ne-a dezamăgit pe toţi. Cred că şi părinţii ei sunt la pământ în momentul ăsta. Nu cred că cineva se bucură de pe urma scandalului ăsta. Poate mai puţin tânărul «piţiponc»”, a adăugat mama lui Andrei Ştefănescu.

Citeşte şi:

Andrei de la «Alb-Negru» şi Sylvia divorţează

Andrei de la Alb Negru, înşelat de Sylvia cu un tânăr de 20 de ani

Andrei de la Alb Negru: «Sylvia s-a întâlnit cu amantul în casa părinţilor ei»

Mai multe