Mama lui Laurette l-a iertat pe africanul care a părăsit-o

22 decembrie 2010 18:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Una caldă, una rece, pentru Laurette. Supărată că s-a certat cu iubitul ei, mulatra şi-a îndeplinit visul de a-şi întâlni tatăl african, pe care zilele viitoare îl va prezenta şi bunicilor de lângă Brăila. Vestea nu a bucurat-o prea mult pe mama ei, care abia s-a îndurat să-şi vadă iubitul din tinereţe.

Laurette este în culmea fericirii de două zile, de când şi-a revăzut tatăl. După ce s-au întâlnit marţi, la emisiunea „Happy Hour", frumoasa mulatră l-a găzduit în apartamentul ei din cartierul Băneasa şi nu se mai satură de timpul petrecut cu el.

Vezi şi:

Laurette: «Iubitul m-a ameninţat că-mi dă foc la maşină!»

Mădălin Voicu despre Laurette: «Unde şi-a pus silicon, în cur?»

Laurette şi-a pus «baloane» ca ale Oanei Zăvoranu

Laurette a consolat-o pe Sânziana: «A dormit la sânul meu»Laurette: «Îmi pun silicoane ca să fiu sexy»

Imediat după ce marţi au plecat de la studiourile de la Buftea, cei doi s-au oprit la restaurantul „Taverna Sârbului", unde Christian Atindehou şi-a dorit cu ardoare să încerce preparate tradiţionale.

Astfel, ei s-au ospătat cu miel la proţap, mămăligă, ceapă şi ardei iuţi, după care s-au retras acasă şi au stat la poveşti până în zori.

Africanul va rămâne în ţară până la sfârşitul săptămânii, iar Laurette a pus la cale un plan serios: îl va prezenta pe tatăl ei bunicilor aflaţi într-un sat de lângă Brăila, oraşul ei natal.

Mulatra se confruntă însă şi cu o situaţie delicată, căci mama ei nu a dorit iniţial să-şi revadă iubitul din tinereţe, preferând să evite nostalgiile sau momentele delicate care s-ar putea isca.

Cu toate acestea, Laurette a reuşit să o convingă pe mama ei să dea ochii cu fostul ei logodnic, în caz contrar era pornită să-i facă o surpriză şi să-l ducă la ea acasă pe nepusă masă.

Întâlnirea lui Laurette cu tatăl ei este, practic, un vis împlinit pentru amândoi. Christian Atindehou a încercat de multe ori să vină în ţară, însă s-a lovit de impedimentul vizei, el fiind de fiecare dată refuzat la ambasadă.

Părinţii lui Laurette s-au iubit 4 ani!

Christian Atindehou are 55 de ani şi locuieşte in statul african Benin. A cunoscut-o pe mama lui Laurette, la Bucureşti, în vremea studenţiei, iar relaţia lor a durat patru ani.

Africanul şi-a refăcut viaţa personală în ţara natală, iar acum este căsătorit şi mai are încă trei copii. Are o situaţie financiară destul de bună, având o funcţie importantă în Ministerul Economiei, dar cu toate acestea nu a putut obţine până acum viza de România.

VEZI AICI VIDEO CU ÎNTÂLNIREA FAMILIEI LUI LAURETTE

Mai multe