Mama lui Ştefan Stan atacă: «Andreea Mantea e o femeie falsă, mincinoasă»

21 octombrie 2013 15:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Soare a declarat pentru reporterii emisiunii "La Măruţă" că Andreea e o persoană egoistă, care nu ţine la nimeni altcineva şi care s-a purtat foarte urât cu ea.

"Eu sunt foarte deranjată, tot era cu numele meu în gura, ea nu ştie că Ştefan please de mult de acasă? E o femeie falsă, mincinoasă. Ce spune ea că ea a căutat să vorbească cu mine când ea mă înjura pe la toate colţurile? Eu mă bucuram în felul meu ca părinte, că a găsit fata, nu aş fi acceptat să vin la nunta lor, în primul rând", a spus femeia.

Mai mult, MIhaela Soare crede că Andreea s-a folosit de Ştefan pentru a-şi face un nume şi a căpăta credibilitate.

"Intrebaţi-o cum se poartă, un părinte simte, am simţit că era vinovată. Ea venea şi mă înregistra. Prima dată când s-au certat ei la televizor, pe mine m-a deranjat. I-am spus că nu trebuie să apară un circ la tv, cad şi eu într-o postură proastă. Am întrebat-o ce ştie de Ştefan şi eu nu ştiu. Scopul ei e că vrea şi ea să devină doamnă, ea nu iubeşte pe nimeni, e pentru ea şi atât. Nu l-a iubit pe Ştefan, atâta timp cât iubeşti un bărbat trebuie să îi accepţi şi familia", a completat mama lui Ştefan Stan.

Conform spuselor femeii, Andreea ar fi încercat să îl îndepărteze pe Ştefan de ea şi i-ar fi interzis să o viziteze sau să îi vorbească. Mama artistului crede că Andreea e vinovată pentru despărţire, pentru că se purta foarte urât atât cu Ştefan, cât şi cu ea.

"Nu-i dădea voie să mă sune, să vină pe la mine. Nu îl mai cunoaşteam, el nu e aşa, e cu frică de Dumnezeu, el nu ridică palma să dea într-o femeie. Mi-au zis colegii că îl înjura, pe mine la fel. Ea nu e cu familia, el e familist, ea nu vrea asta. Nu ştiu de ce s-au despăriţit, cred că din cauza comportamentului ei urât. Ea chiar nicio vină nu are? ", a mai adăugat Mihaela Soare.

Andreea Mantea, despre relaţia cu mama lui Ştefan Stan: «Mă făcea cu ou şi cu oţet fără motiv»

Mai multe