«Mama Natură» a slăbit 15 kilograme! Află cum a reuşit

19 noiembrie 2010 7:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi părea că schimbarea s-a produs de pe o zi pe alta, puţini ştiu că Roxana nu numai a ţinut o dietă, dar şi-a schimbat total modul de viaţă.

Practic, i-a trebuit trei ani să scape de kilogramele în plus.

Primul pas pe care l-am făcut a fost să mă ordonez puţin şi să mănânc la ore fixe. Mănânc trei mese pe zi, o dată la 5 ore. Mănânc lucruri cât se poate de sănătoase. Recunosc, mai greşesc, dar greşesc destul de rar”, s-a confesat «Mama Natură» în ProTV Magazin.

Şi modificarea a fost atât de mare, încât Roxana a fost nevoită să-şi achiziţioneze o nouă garderobă, până în vârful piciroarelor.

Mi-am schimbat toată garderoba după ce am slăbit, de la şosete, pentru că inclusiv la picioare am slăbit. Înainte purtam 38, acum port 37-37 jumă­tate. Mi-am schimbat toată garderoba, inclusiv sutie­nele, din păcate sau din fericire, pentru că acum sunt mulţu­mi­tă de mine. Dacă aş fi rămas cu bustul acela pe ca­re îl aveam acum câţiva ani, pro­ba­bil că eram puţin diformă sau nu ştiu... Eu mă simt bine aşa!

Ce-a fost mai greu a trecut, cum ar spune nutriţioniştii. Acum urmează perioada de menţinere, care nu e nici ea prea simplă, Roxana mărturisind că trage de fiare de câteva ori pe săptămână şi nu neglijează masajul.

Mai multe