Mama naturală a Mărioarei Zăvoranu: «Nu mi-a părut rău că am abandonat-o»

9 noiembrie 2011 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Bunica naturală a Oanei Zăvoranu a mărturisit că nu i-a părut rău că şi-a dat fiica, Mărioara, spre adopţie, la numai trei luni după naştere.

Anghelina Raiciu susţine că deşi Mărioara i-a reproşat că a abandonat-o, ea se bucură că fiica ei a avut ocazia să ajungă o doamnă.

"Am dat-o spre adopţie după ce tatăl ei s-a despărţit de mine. Numai trei luni am stat cu el, dar am rămas gravidă. După mulţi ani, am reuşit să o regăsesc. Nu mi-a părut rău că am abandonat-o atunci. Ea mi-a reproşat lucrul ăsta, dar dacă nu o dădeam, acum nu era o doamnă", a mărturisit mama naturală a Mărioarei Zăvoranu, pentru emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D.

Aşa arătau Mărioara Zăvoranu (dreapta) şi mama ei (stânga), în tinereţe (Foto: Captură video Kanal D)

Deşi i-a reproşat mamei ei că a abandonat-o, Mărioara a mărturisit că a iertat-o.

"Eu am cunoscut-o când aveam 16 ani. Până atunci nu ştiam că am fost adoptată, nici nu am simţit lucrul ăsta. Niciodată nu a făcut nicio diferenţă între mine şi fratele meu. Când m-am căsătorit la 16 ani, mama şi-a luat inima în dinţi şi m-a căutat. Atunci i-am reproşat faptul că m-a abandonat. Nu mi-e ruşine cu ea. Ne vedem mai rar, însă vorbim la telefon. Eu o iubesc foarte mult pe mama, am un respect deosebit pentru ea, pentru că m-a făcut şi nu m-a abandonat pe câmp, a căutat să facă în aşa fel încât să-mi fie bine", a mărturisit Mărioara Zăvoranu.

Citeşte şi:

Bunica Oanei Zăvoranu, dezvăluiri în direct la Acces Direct - VIDEO

Mărioara Zăvoranu: «Oana a tocat toată averea de când s-a despărţit de Pepe»

Mărioara Zăvoranu, în lacrimi: «Oana era deşteaptă, frumoasă, talentată, dar şi-a bătut singură cuie în tălpi»

Mai multe