Mama Zina, părăsită la azil, de Paşte

19 aprilie 2012 17:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Zina Dumitrescu (75 de ani) este internată la pensiunea-azil Green House Residence din comuna Mătăsaru, judeţul Ialomiţa, încă din luna noiembrie anul trecut. Vedeta a fost dusă acolo de fiul ei, Cătălin Negreanu (46 de ani) căci suferea de o depresie gravă, care necesita îngrijire de specialitate.

Deşi susţine că Zina se simte mult mai bine, acesta nu o va externa momentan, căci încă nu şi-a terminat tratamentul. De Crăciun, Zina a petrecut în compania medicilor şi a celorlalţi pacienţi, însă Paştele trebuia să o prindă la ea acasă.

Iată că minunea nu s-a întâmplat, iar Sărbătorile Pascale le-a petrecut tot la pensiunea-azil. Fiul ei nu a vizitat-o, din lipsă de timp, conform unor surse apropiate el fiind plecat din ţară în acea perioadă, cu ceva afaceri.

Nici alţi prieteni nu au mers să-i ducă cozonac sau să ciocnească cu ea un ou roşu, aşa că mama Zina a fost nevoită să se mulţumească cu compania celorlalţi pacienţi, cu care are o relaţie extrem de apropiată. Finul său, Alin Oprea, a promis că o va vizita zilele acestea.

Mai multe