Manea petrece, Sander se pregăteşte

6 decembrie 2009 23:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al lui Energie Cottbus, Petrik Sander, a fost, sâmbătă seara, prezent la meciul Rapidului şi i-ar putea lua locul pe bancă lui Nicolae Manea, care şi-a sărbătorit ieri ziua de nume alături de jucători, la restaurantul fiului său, „Il Ladrino".

Chiar dacă George Copos şi Lutz Stache negociează de câteva luni vânzarea clubului, omul de afaceri din Germania este sigur că va prelua echipa în cele din urmă.

Vezi aici cum a precut Manea de Sfântul Nicolae

Mai mult, are şi simpatia suporterilor de partea sa, care nu îl mai agreează pe boss-ul de la Ana Electronic.

La meciul cu FC Braşov, fanii rapidişti au afişat un banner în care scria: „Ai zis că vinzi, am aşteptat, răbdarea noastră s-a încheiat".

Trimisul lui Stache la victoria cu ardelenii a fost Petrik Sander, un antrenorul neamţ, care a lucrat în trecut cu Sergiu Radu, Vlad Munteanu şi Laurenţiu Reghecampf la Energie Cottbus.

Acesta a luat notiţe pe toată durata întâlnirii şi va fi mai mult ca sigur în staff-ul echipei alb-vişinie, în cazul în care Stache va prelua echipa. Tehnicianul neamţ se află fără angajament din mai 2009, când a fost demis de la VfR Aalen.

În timp ce Stache îi pregătea înlocuitorul pe banca giuleştenilor, Nae Manea şi-a sărbătorit ziua numelui alături de jucători la restaurantul fiului său, Costin.

Marius Constantin şi compania au gustat câte ceva din specialităţile casei şi au ciocnit un pahar de şampanie în cinstea zilei de Moş Nicolae, fără să întreacă măsura.

Cadoul jucătorilor pentru Mister a fost un ceas Emporio Armani, iar de alegerea modelului s-a ocupat mijlocaşul Costin Lazăr.

„Nu sunt colecţionar de ceasuri, dar aşa am decis împreună cu băieţii, să strâng eu banii. Nea Nae este mereu elegant şi am spus că i se potriveşte de minune un ceas tot de firmă", a spus mijlocaşul.

Cine este Sander

În vârstă de 49 de ani, Sander a evoluat ca jucător pentru Energie Cottbus, Motor Quedlinburg, Motor Nordhausen şi ASG Cottbus Süd.

Ca antrenor, a pregătit pe Energie Cottbus (secund şi principal) şi pe VfR Aalen. Cu Energie a promovat în Bundesliga în 2006, iar în sezonul următor a terminat pe locul 13.

Mai citeşte:

Rapid a învins cu 2-1 pe FC Braşov

Mai multe