Manea: "Victoria Gazului este meritată"

6 noiembrie 2010 11:28   Actualitate
Ultima actualizare:

"A fost o partidă care a avut două părţi diferite. Prima, în care dacă aveam mai multă minte nu primeam acel gol din prima repriză. În a două repriză, am prins curaj, iar dacă marcam la cele două ocazii clare altfel ar fi arătat meciul. Golul de 2-0 ne-a descumpănit. Meciul cu Steaua ne-a epuizat, iar Junior Moraes a lipsit şi s-a văzut acest lucru astăzi. În opinia mea, ambele eliminări au fost corect acordate. Cu toate astea, victoria Gazului este meritată", a spus Manea.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri , pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, în primul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Pârvulescu '29 şi Khubutia '56. Pentru Gloria Bistriţa a înscris Szukala '84.

Ambele echipe au jucat cu un fotbalist în minus încă din prima repriză. De la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Aganovici '13, după ce l-a lovit în gură pe Frăsinescu, în încercarea de a relua din foarfecă. Gloria Bistriţa a rămas în 10 jucători cinci minute mai târziu, când Mărginean a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Mai multe