Mara Bănică se confruntă cu posibile grave probleme de sănătate

27 martie 2013 5:42   Actualitate
Ultima actualizare:

După ce cu ceva timp în urmă a aflat că ar fi putut fi suspectă de cancer, dar rezultatele analizelor au demonstrat contrariul, starea sănătăţii sale pare să recidiveze.

Astfel, după ce a fost suspectă de cancer la sân, Mara are probleme cu ficatul. "Mi-am făcut două ecografii, am urmat un tratament, mi-am făcut analizele de sânge, primele au ieşit prost! Dau dintr-una în alta! Valorile sunt mai mari cu 40% decât normal. Am spus patru ecografii. Eu cred că este o greşală" a spus ea, la Un Show Păcătos.

"După analize medicii mi-au spus că am o afecţiune gravă a ficatului. Hepatitele ieşiseră bine. Afecţiunea asta a ficatului poate fi şi de la stres. Eu sper să fie o eroare în analize", a continuat Mara.

Din fericire, un medic a fost invitat în studioul emisiunii şi a explicat de ce i-au ieşit prost analizele.

"Noi vorbim de o valoare de coagulare a sângelui. Restul de analize sunt bune. Analizele care au ieşit prost din punct de vedere al vâscozităţii sângelui. În cazul acesta, se repetă analizele. Ce a aflat ea se întâmplă cu foarte multe fete. Ea încă nu are o problemă serioasă. Şi eu cred că este o eroare la analize" a spus medicul.

Mai multe