Maradona, lovit de melancolie!

13 iulie 2010 17:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Maradona nu se simte prea bine după eliminarea Argentinei de la Cupa Mondială.

Cel mai cunoscut om din "ţara tangoului" s-a închis în locuinţa sa din Buenos Aires şi nu mai vorbeşte cu nimeni de la întoarcerea din Africa de Sud.

"Maradona suferă de o melancolie normală" a declarat în presa locală doctorul său personal, Alfredo Cahe, singurul om care a avut acces în refugiul lui Diego.

Totuşi, conform acestuia, nu este vorba de o depresie puternică sau de o revenire la mai vechiile sale plăceri, drogurile.

"Astea sunt răutăţi de-ale presei, barbarităţi", a mai spus Cahe.

Retragerea în sânul familiei pare însă a-i fi prins bine lui Maradona, care a avut timp să reflecteze asupra greşelilor de la Cupa Mondială.

"Credeam că se va afla într-o stare mai proastă, dar în schimb l-am găsit într-o stare de meditaţie. Nu cred că s-a resemnat cu înfrângerea, cât mai degrabă este supărat că a ratat momentul său de glorie", a continuat medicul lui Maradona.

În plus, acesta le dă şi o veste bună fanilor săi din întreaga lume: "Am discutat desigur şi viitorul lui la echipă. Tot ce pot să vă spun este să vă pregătiţi, Diego ne va aduce şi mai multe satisfacţii".

Mai multe