Maradona:"Ciclul meu s-a terminat! Vreau să mă odihnesc!"

5 iulie 2010 18:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Diego Armando Maradona a declarat la postul Cronica TV, că ciclul său la echipa naţională s-a terminat, lăsând să se înţeleagă că va demisiona din funcţia de selecţioner al reprezentativei Argentinei.

"Gata, ciclul meu s-a terminat. Am dat tot ce am putut. Acum vreau să mă odihnesc şi să stau cu familia mea", a spus Maradona.

Fernando Signorini, preparatorul fizic al formaţiei Argentinei, a afirmat că toată lumea îşi doreşte ca Maradona să rămână la naţională. "Maradona a murit în Africa de Sud, dar de mâine Diego se va întoarce, va renaşte ca pasărea Phoenix. Toţi vrem ca el să rămână, dar decizia îi aparţine", a precizat Signorini.

Mai mulţi jucători din naţională argentiniană, Carlos Tevez, Gabriel Heinze şi Lionel Messi, i-au cerut lui Maradona să nu îşi dea demisia: "Am jucat slab şi ne-am dezamăgit suporterii. Nu mă simt deloc bine, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere. Maradona trebuie să rămână alături de noi", a scris Messi pe propriul site.

Naţionala Argentinei, dublă campioană mondială, a fost eliminată, sâmbătă, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, în urma înfrângerii, scor 4-0, în faţa Germaniei.

Mai multe