Marcel Pavel a dat autografe pe tricouri

11 martie 2014 22:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Marcel Pavel a fost tratat ca un rege la concertele pe care le-a susținut în țară la începutul lunii martie, dar și la cele pe care le-a avut la Chișinău de ziua femeii.

Marcel Pavel a susținut mai multe concerte de ziua femeii, primul a fost cel de la Reghin, pe 7 martie, unde a fost aplaudat de peste 1000 de femei, la scenă deschisă. La final, artistul a dat autografe pe tricouri. Unul dintre ele a fost destinat doamnei Maria Precup, primarul orașului Reghin, care l-a invitat să susțină aici un concert pentru ziua femeii. Un alt tricou cu un autograf de-al său a mers la un eveniment organizat în scop caritabil.

Interpretul a fost primit la Reghin cu multă căldură și a fost tratat regește. A avut la dispoziție: limuzină, bodyguarzi, un apartament de lux, dar și băutură și mâncare la discreție. Cu toate că a cântat la Reghin, Marcel a fost cazat la Târgu Mureș.

Îndrăgitul interpret a dormit peste noapte la Hotel Grand din Târgu Mureș, la invitația doamnei Claudia Pescar, cea care a avut grijă de confortul său și la concertul susținut pe 1 martie în localitate.

Mai mult, în timpul liber s-a răsfățat cu masaje de relaxare la Salonul Esthetique din Târgu Mureș, un complex pentru sport și frumusețe deținut de Anca, fiica doamnei Claudia Pescar.

Tot de ziua femeii, Marcel Pavel a mai cântat la Chișinău, unde a susținut două concerte și a fost primit la fel de frumos.

Mai multe