Marcel Pavel cu plete!

4 decembrie 2009 20:01   Actualitate
Ultima actualizare:

„Puşca şi cureaua lată, ce bărbat eram odată" ar trebui să fredoneze Marcel Pavel când se uită azi în oglindă, nostalgic după pletele-i superbe. Deşi nu pare, îndrăgitul solist a bifat ieri o jumătate de secol.

Are o voce de aur, casa plină de trofee, o carieră, dar şi o chelie strălucitoare.

E greu să-i găseşti vreun defect lui Marcel Pavel, iar despre lipsa părului face până şi el haz de necaz, transformându-şi defectul într-un atu.

Click! a scotocit în albumul cu amintiri şi vă prezintă imagini incredibile din tinereţea marelui artist, care a împlinit ieri vârsta rotundă de 50 de ani.

Marcel Pavel nu a avut însă timp să-şi serbeze ziua de naştere, pentru că a trebuit să exerseze împreună cu soţia tango-ul argentinian pe care l-a pus în scenă aseară, la „Dansez pentru tine".

Astăzi, cântăreţul va zbura spre Bruxelles, unde va cânta într-o catedrală superbă, St. Julienne, în cadrul uni eveniment organizat de Fundaţia Valente Umane.

Citeşte şi:Marcel Pavel, strungar pentru 10.000 de euro

Adrian Enache îşi vopseşte părul alb

Are 43 de ani şi o viaţă atât de agitată, încât i-au ieşit peri albi. Numai problemele amoroase din ultimul timp l-au îmbătrânit cu câţiva ani buni.

Adrian Enache s-a înseninat însă după ce Iuliana Marciuc, iubirea vieţii lui, i-a revenit în braţe şi i-a adus liniştea.

Click! vă prezintă o fotografie de acum doi ani, realizată după o partidă de fotbal pe plajă, când Adrian Enache era alb în cap ca spuma laptelui.

Mai citeşte:Marciuc: «Mi-era dor să-l aud pe Enache cântând»Enache, ce mireasă  sexy este Marciuc!Adrian Enache: «Fetiţa mea, iartă-mă!»Iuliana Marciuc: «Mergeam la psiholog ca să rezist»Adrian Enache, cu ochii în decolteul Ancăi ŢurcaşiuAdrian Enache: «Cei doi copii ai mei se înţeleg foarte bine!»Enache: «Sunt ca un cal sălbatic ce trebuie strunit»Ce fericire pe Enache că a divorţat!Ce fericiţi au fost Marciuc şi Enache la ziua fiului lor!

Aceasta e dovada clară că artistul apelează la vopseaua de păr, truc folosit astăzi de foarte multe vedete masculine care vor să fenteze trecerea timpului.

Mai multe